Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 160g183kcal26.9g0g8.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 200g153kcal3.8g31.1g0.4g2g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Sipuli 48g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g80g200kcal11.2g2.7g16g0g
Pinaattipakaste 150g60g8.4kcal1.1g0.2g0.3g0.8g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g80g43kcal4.6g4.2g0.7g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Tilli, tuore 8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g1297kcal100.2g95.2g52.4g14.4g
Valittu annoskoko1184g648kcal50.1g47.6g26.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna592g324kcal25.1g23.8g13.1g3.6g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369