Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 515g1766kcal52.5g360.3g6.2g18g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 396g254kcal12.7g19.1g13.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%158g444kcal45.9g4g26.9g0g
Oliiviöljy 89g788kcal0g0g89.1g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g6573kcal224.2g781.8g272.2g36.2g
Valittu annoskoko1184g3287kcal112.1g390.9g136.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna592g1643kcal56.1g195.5g68.1g9.1g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531