Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 403g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 654g2246kcal66.7g458.1g7.9g22.9g
Oliiviöljy 28g249kcal0g0g28.2g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2368g5051kcal146.6g917.4g72.6g45.8g
Valittu annoskoko1184g2526kcal73.3g458.7g36.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna592g1263kcal36.7g229.4g18.2g11.5g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414