Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen3377g4694kcal641.6g0g236.4g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g422g464kcal21.1g88.6g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g68g70kcal5.3g11g0.4g1.4g
Oliiviöljy 114g1008kcal0g0g114g0g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Kukkakaali 4221g1016kcal76.4g92.9g12.7g97.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1266g4559kcal354.6g25.3g341.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi93g260kcal8.4g6.5g21.4g0.1g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.5g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24464kcal2229.4g502.2g1460.6g220.6g
Valittu annoskoko10000g12232kcal1114.7g251.1g730.3g110.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6116kcal557.4g125.6g365.2g55.2g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349