Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4348g14918kcal443g3043.5g52.2g152.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3345g2146kcal107g161.2g117.1g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1338g3746kcal388g33.4g227.4g0g
Oliiviöljy 753g6655kcal0g0g752.5g0g
Leivinjauhe 167g294kcal8.7g63.2g0g0.8g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g55516kcal1893.4g6602.6g2298.4g306.6g
Valittu annoskoko10000g27758kcal946.7g3301.3g1149.2g153.3g
Annoskoko puolitettuna5000g13879kcal473.4g1650.7g574.6g76.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531