Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy3243g17189kcal256.2g1037.8g1362.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen676g4865kcal6.8g6.8g540.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1351g8108kcal283.8g89.2g729.7g0g
Kananmuna kuoreton 4730g6747kcal591.2g14.2g484.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g73818kcal2276g2296g6234.4g0g
Valittu annoskoko10000g36909kcal1138g1148g3117.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g18455kcal569g574g1558.6g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478