Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2107g843kcal23.2g151.7g10.5g29.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1351g810kcal13.5g60.8g54g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2161g3587kcal410.6g0g216.1g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g1081g270kcal10.8g61.6g0g27g
Sipuli (kuorittu)1081g292kcal14g51.9g2.2g18.4g
Chili mausteseos, Old El Paso27g76kcal2.2g13.2g1.6g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2161g2087kcal65g423.3g6.9g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15930kcal1078.6g1525g582.6g208.8g
Valittu annoskoko10000g7965kcal539.3g762.5g291.3g104.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3982kcal269.7g381.3g145.7g52.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185