Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 743g1060kcal92.9g2.2g76.2g0g
Sokeri 1149g4662kcal0g1147.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 676g231kcal20.7g33.8g0.7g0g
Maito rasvaton 200ml676g223kcal22.3g33.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g676g4932kcal6.8g6.8g540.5g0g
Leivinjauhe 68g119kcal3.5g25.5g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1757g6028kcal179g1229.7g21.1g61.5g
Mustikka metsä- 1689g744kcal8.4g108.1g10.1g55.7g
Raparperi 1216g410kcal8.4g66.9g1.2g17g
Voi, 1 tl, 5 g338g2466kcal3.4g3.4g270.3g0g
Sokeri 574g2331kcal0g573.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1507kcal44.8g307.4g5.3g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49427kcal780.4g7076.2g1850.8g299.8g
Valittu annoskoko10000g24713kcal390.2g3538.1g925.4g149.9g
Annoskoko puolitettuna5000g12357kcal195.1g1769.1g462.7g75g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678