Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g6757g4054kcal675.7g290.5g20.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1487g1873kcal163.5g4.5g133.8g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1622g5027kcal275.7g875.7g47g210.8g
Leivinjauhe 135g237kcal7g51.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22383kcal2243.8g2443.6g402.2g423g
Valittu annoskoko10000g11192kcal1121.9g1221.8g201.1g211.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5596kcal561g610.9g100.6g105.8g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292