Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 591g450kcal11.1g91.5g1.2g5.9g
Peruna, vanha, kuorittu 827g629kcal15.5g128.1g1.7g8.3g
Keittojuurekset, apetit1181g307kcal10.6g56.7g3.5g27.2g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Vesi5906g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1378g1549kcal291.2g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5933kcal659.8g564g95.8g86.8g
Valittu annoskoko10000g2967kcal329.9g282g47.9g43.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1483kcal165g141g24g21.7g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600