Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.2g0.5g5g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g120g148kcal25.2g0g4.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g9g81kcal0g0g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Soijakastike30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g784kcal64g51.6g34.2g16.8g
Valittu annoskoko1185g392kcal32g25.8g17.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna593g196kcal16g12.9g8.6g4.2g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251