Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g1218kcal91.4g100.6g46.8g15g
Valittu annoskoko1185g609kcal45.7g50.3g23.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna593g305kcal22.9g25.2g11.7g3.8g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355