BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g369g371kcal11.1g51.7g13.5g3.3g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha394g654kcal74.8g0g39.4g0g
Rypsiöljy 66g582kcal0g0g65.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g141g169kcal4.8g5.1g14.1g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2371g3631kcal186g127.8g266g9.4g
Valittu annoskoko1186g1815kcal93g63.9g133g4.7g
Annoskoko puolitettuna593g908kcal46.5g32g66.5g2.4g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537