Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Pinaattipakaste 150g131g18kcal2.5g0.5g0.7g1.7g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 175g233kcal14.8g30.8g3.5g8.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g4.4g16kcal0.8g1.9g1g0.5g
Sipuli kuivattu 2.6g7.1kcal0.3g0.9g0g0.9g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)123g288kcal24.5g0.6g20.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g131g491kcal17.2g93.2g7.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2373g2367kcal144.4g266g77.6g52.6g
Valittu annoskoko1187g1183kcal72.2g133g38.8g26.3g
Annoskoko puolitettuna593g592kcal36.1g66.5g19.4g13.2g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148