Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)2260g2486kcal519.8g0g22.6g0g
Kananmuna kuoreton 1036g1478kcal129.5g3.1g106.2g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g3079g10161kcal492.7g1909g61.6g184.7g
Arkirae (Valio), annos 100g1224g857kcal146.9g42.8g12.2g0g
Ketsuppi 471g430kcal5.9g90.4g1.9g5.6g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)1412g367kcal46.6g43.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)518g140kcal6.7g24.9g1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31836kcal2696.2g4228g411g398.2g
Valittu annoskoko10000g15918kcal1348.1g2114g205.5g199.1g
Annoskoko puolitettuna5000g7959kcal674.1g1057g102.8g99.6g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441