BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Broilerin nahaton rintafilee600g618kcal138.6g0g9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni300g390kcal9g6g39g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2431kcal300g27.8g132.6g5g
Valittu annoskoko1188g1215kcal150g13.9g66.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna594g608kcal75g7g33.2g1.3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167517