CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 206g675kcal21.7g124.9g4.5g20.4g
Kauralese 20g73kcal3.6g9.2g1.6g3.5g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Arla Apetina Feta 3%150g165kcal26.9g3g4.5g0g
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Paprika keltainen 112g34kcal1.1g5.7g0.2g2.2g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Pinaatti 37g5kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen19g7.5kcal0.4g1.7g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaatti 112g26kcal0.6g3.9g0.3g1.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 112g258kcal25.2g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3375kcal166g327.4g138g66g
Valittu annoskoko1188g1688kcal83g163.7g69g33g
Annoskoko puolitettuna594g844kcal41.5g81.9g34.5g16.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327