Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi275g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 28g98kcal8.9g14.5g0.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g55g170kcal9.9g22.5g4.4g9.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 69g86kcal7.6g0.2g6.2g0g
Sokeri 93g379kcal0g93.3g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.4g14kcal0.5g2.6g0.3g1.2g
Hiiva 28g21kcal3.6g0.3g0.1g1.9g
Vehnäjauho, sunnuntai467g1634kcal56g331.5g9.8g14g
Rusinat (Rainbow) 1 pss69g220kcal2.1g48.7g0.5g6.7g
Mantelirouhe, 1 rkl22g127kcal4.6g1.2g11.1g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl55g494kcal0g0g54.9g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g6547kcal191.8g1029.8g179.8g72.4g
Valittu annoskoko1188g3274kcal95.9g514.9g89.9g36.2g
Annoskoko puolitettuna594g1637kcal48g257.5g45g18.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103