Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl225g765kcal4.5g6.7g78.7g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste225g56kcal2g10.8g0.7g6.5g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g4086kcal198.8g58.8g337.4g20.8g
Valittu annoskoko1188g2043kcal99.4g29.4g168.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna594g1022kcal49.7g14.7g84.4g5.2g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530