Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)300g2159kcal0g0g239.9g0g
Sokeri 287g1164kcal0g286.6g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g83g140kcal12.4g0g9.9g0g
Siirappi, tumma14g43kcal0g10g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta487g1754kcal63.4g341.1g10.2g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g10666kcal151.6g1311g520g34.2g
Valittu annoskoko1188g5333kcal75.8g655.5g260g17.1g
Annoskoko puolitettuna594g2667kcal37.9g327.8g130g8.6g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740