Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g181g1083kcal37.9g11.9g97.4g0g
Kookoshiutale 60g398kcal4.9g3.8g38.8g9.8g
Kananmuna kuoreton 90g129kcal11.3g0.3g9.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)226g1624kcal0.2g0.2g180.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g150g87kcal13.5g7.5g0.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)150g188kcal5g5.6g15g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g45g171kcal0.6g42.3g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Raparperi 271g91kcal1.9g14.9g0.3g3.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten7.5g25kcal1.8g3.4g1.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g7618kcal155g185.4g686.2g28.8g
Valittu annoskoko1188g3809kcal77.5g92.7g343.1g14.4g
Annoskoko puolitettuna594g1904kcal38.8g46.4g171.6g7.2g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904