Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g644g709kcal51.5g128.9g0g32.2g
Punajuuri, keitetty, suolaton 452g177kcal4.6g31.8g0.9g11.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 51g450kcal0g0g50.9g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Riisijauhoseos, gluteeniton 34g118kcal0.8g27.3g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2929kcal115g379.2g104.2g90.8g
Valittu annoskoko1188g1465kcal57.5g189.6g52.1g45.4g
Annoskoko puolitettuna594g732kcal28.8g94.8g26.1g22.7g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390