Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl165g215kcal21.6g0.5g13.7g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g30g114kcal0.1g27.6g0.4g0g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.2g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g450g153kcal0.9g32g1.4g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g4283kcal98g697.4g112.4g30.8g
Valittu annoskoko1188g2142kcal49g348.7g56.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna594g1071kcal24.5g174.4g28.1g7.7g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068