Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 508g387kcal9.6g78.8g1g5.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)14g97kcal0.1g0.1g10.8g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g135g256kcal20.2g0g20.2g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g76kcal5.1g0g5.9g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste2.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1660kcal71.2g162.6g76g11.8g
Valittu annoskoko1188g830kcal35.6g81.3g38g5.9g
Annoskoko puolitettuna594g415kcal17.8g40.7g19g3g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770