Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl221g287kcal28.9g0.7g18.3g0g
Sokeri137g554kcal0g136.3g0g0g
Leivinjauhe8g14kcal0.4g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g358kcal10.6g73g1.3g3.7g
Kuohukerma,valio,2dl169g573kcal3.4g5.1g59g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki201g112kcal17.1g10g0.4g0g
Sokeri 24g98kcal0g24.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4g16kcal0g4g0g0g
Vadelma 321g132kcal3.2g13.2g2.6g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g4288kcal127.2g538.8g163.2g31.2g
Valittu annoskoko1188g2144kcal63.6g269.4g81.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna594g1072kcal31.8g134.7g40.8g7.8g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168