Katkarapupasta

Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g360g72kcal4.7g10.8g0.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g113g46kcal1.6g9.1g0.3g0g
Isot katkaravut (rainbow)162g162kcal37.3g0g1.5g0g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g90g162kcal7.2g4.5g12.6g0g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 450g490kcal17.6g88.2g5g8.4g
Oliiviöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2088kcal136.8g225.2g65.4g16.8g
Valittu annoskoko1188g1044kcal68.4g112.6g32.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna594g522kcal34.2g56.3g16.4g4.2g
Arvot/100g100g88kcal5.8g9.5g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297614