Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g250g150kcal25g10.7g0.7g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36g133kcal6.7g4g7.8g10.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g6978kcal158.2g1176.8g166.8g35.4g
Valittu annoskoko1188g3489kcal79.1g588.4g83.4g17.7g
Annoskoko puolitettuna594g1745kcal39.6g294.2g41.7g8.9g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920