Lindströmin karpimmat pihvit

Mausteliemi punajuurelle:
0,25 dl vettä
loraus balsamicoa
loraus punaviinietikkaa
1 rkl karppisokeria
(0.5 tl sinapinsiemeniä)
ripaus valkopippuria ja ropaus suolaa

Kiehauta ja lisää raastettu punajuuri ja hauduta kypsäksi.

Keitä miedolla lämmöllä kasaan kunnes lientä on vain vähän jäljellä (muutama rkl ylimääräistä).

Anna jäähtyä kunnolla liemessään.

Lisää punajuuret ja mahdollinen loppuliemi taikinaan.

---
Ohjeen 70g keltuaista on 4 kpl

Suolakurkun sijaan voi laittaa kapriksia niinkuin alkuperäiseen ohjeeseen kuuluukin.

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja veivaa hetken aikaa sitkon takia.

Paista pannulla voissa ja mausta lisää suolalla ja pippurilla maun ja tarpeen mukaan.

Annoksesta tulee 14 pihviä (isompia voi olla hankala käännellä).

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 640g1417kcal112g0g108.8g0g
Punajuuri 320g123kcal3.2g22.1g0.6g8g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 100g285kcal15.5g0.2g25g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g64g7kcal0.5g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3698kcal264g52.8g269.2g18.2g
Valittu annoskoko1188g1849kcal132g26.4g134.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna594g925kcal66g13.2g67.3g4.6g
Arvot/100g100g156kcal11.1g2.2g11.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438091