Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g391g110kcal2.3g23.3g0.8g9.8g
Punajuuri 602g231kcal6g41.5g1.2g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1049kcal21.2g147g34.8g55.8g
Valittu annoskoko1188g524kcal10.6g73.5g17.4g27.9g
Annoskoko puolitettuna594g262kcal5.3g36.8g8.7g14g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937