Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 990g108kcal5.5g13.9g1g6.9g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g90g18kcal0g5.9g0g0g
Tilli, tuore 18g5.4kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g848kcal12.4g183.8g2.2g14.6g
Valittu annoskoko1188g424kcal6.2g91.9g1.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna594g212kcal3.1g46g0.6g3.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041