Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 10g7.1kcal1.3g0.1g0g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g79g58kcal3.5g10.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.110g385kcal14.6g74.7g2.6g4.2g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow16g142kcal0g0g15.8g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow85g13kcal1.6g1.4g0.1g2g
Xtra salaattitonnikala öljyssä203g527kcal36.5g1g40.6g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.90g252kcal27g1.4g15.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3619kcal257.4g193.4g195.4g19.6g
Valittu annoskoko1188g1810kcal128.7g96.7g97.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna594g905kcal64.4g48.4g48.9g4.9g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89413