Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 600g256kcal20.3g28.8g6g0g
Kananmuna kuoreton 144g205kcal18g0.4g14.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 234g803kcal23.8g163.8g2.8g8.2g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g180g25kcal3.4g0.7g0.9g0g
Rypsiöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3004kcal131g387.4g97g16.4g
Valittu annoskoko1188g1502kcal65.5g193.7g48.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna594g751kcal32.8g96.9g24.3g4.1g
Arvot/100g100g126kcal5.5g16.3g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474