Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 6818g11431kcal1483.6g0.7g611.6g0g
Sipuli (kuorittu)1212g327kcal15.8g58.2g2.4g20.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1515g10909kcal0g0g1212.1g0g
Suola, annos 3g455g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45334kcal2998.8g117.8g3652.2g41.2g
Valittu annoskoko10000g22667kcal1499.4g58.9g1826.1g20.6g
Annoskoko puolitettuna5000g11334kcal749.7g29.5g913.1g10.3g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037