Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,342g27kcal4.6g1.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Hermesetas, annos 5g4.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml8.3g1.7kcal0.7g0g0g0g
Kookoshiutale 4.2g28kcal0.3g0.3g2.7g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 33g92kcal0.7g1g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g375kcal19.4g6.2g29.8g1.4g
Valittu annoskoko119g188kcal9.7g3.1g14.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g94kcal4.9g1.6g7.5g0.4g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512