Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 14g122kcal0.2g0g13.7g0g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g10g33kcal0.6g7.1g0.1g0.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g51kcal0.3g0.4g5.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g414kcal2.2g15.4g38g0.6g
Valittu annoskoko119g207kcal1.1g7.7g19g0.3g
Annoskoko puolitettuna60g104kcal0.6g3.9g9.5g0.2g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522