Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.5g32kcal1.6g0.9g1.8g2.6g
Sokeri 66g269kcal0g66.3g0g0g
Siirappi 5.7g17kcal0g4.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 28g94kcal0.6g0.9g9.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g953kcal4.6g148.8g36.2g5.2g
Valittu annoskoko119g477kcal2.3g74.4g18.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g238kcal1.2g37.2g9.1g1.3g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.6g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297