Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g17g0.3g0.9g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g25g85kcal3.2g16.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g2.8g4kcal0.2g0.7g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow2.8g4.8kcal0g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g16g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g15g4.6kcal0.3g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g397kcal12.6g72g5.6g4.8g
Valittu annoskoko119g199kcal6.3g36g2.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna60g99kcal3.2g18g1.4g1.2g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.2g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478