Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 44g17kcal1.4g1.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 21g73kcal1.2g16.1g0.3g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g207kcal7.6g34.6g4g0.6g
Valittu annoskoko119g104kcal3.8g17.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna60g52kcal1.9g8.7g1g0.2g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.5g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145