Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 58g23kcal0.3g4g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.7g0.4kcal0g0g0g0.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g15g88kcal3.5g1g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g550kcal15.6g10.2g49.2g4.4g
Valittu annoskoko119g275kcal7.8g5.1g24.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna60g137kcal3.9g2.6g12.3g1.1g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794