Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)35g28kcal1.2g4.2g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 35g16kcal1g1.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala21g67kcal3.1g12.3g0.5g2.1g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g350kcal16.4g37.2g14.8g4.2g
Valittu annoskoko119g175kcal8.2g18.6g7.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal4.1g9.3g3.7g1.1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.6g6.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979