Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g33g119kcal4.3g23.1g0.7g1.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 17g60kcal4.6g0g4.7g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot15g45kcal2.2g0.2g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.3g0g0g
Basilika, tuore 6.6g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g586kcal27.8g50.2g30.2g2.6g
Valittu annoskoko119g293kcal13.9g25.1g15.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g147kcal7g12.6g7.6g0.7g
Arvot/100g100g246kcal11.7g21.1g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648