Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 28g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g11g39kcal0.2g9.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g77kcal2.3g15.6g0.3g0.8g
Grahamjauho 4.5g15kcal0.5g2.7g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g2.7g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 8.9g63kcal0g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g623kcal12g97.2g19.8g4.8g
Valittu annoskoko119g312kcal6g48.6g9.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna60g156kcal3g24.3g5g1.2g
Arvot/100g100g262kcal5g40.8g8.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604