Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino16g56kcal3.8g8.7g0.6g1g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.6g1.9kcal0g0.4g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl16g6.2kcal0.2g1.5g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g14g34kcal2.5g0.1g2.6g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g27g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 38g5kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g276kcal14.4g25g13g3g
Valittu annoskoko119g138kcal7.2g12.5g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna60g69kcal3.6g6.3g3.3g0.8g
Arvot/100g100g116kcal6.1g10.5g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565