Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 88g24kcal1g3.6g0.2g1.8g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 40% rasvaa 1.2g4.7kcal0g0g0.5g0g
Piirakkataikina Sunnuntai25g93kcal1.2g8g6.2g0.5g
Siirappi, tumma1.9g6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g257kcal4.4g26.4g13.8g4.8g
Valittu annoskoko119g129kcal2.2g13.2g6.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna60g64kcal1.1g6.6g3.5g1.2g
Arvot/100g100g108kcal1.8g11.1g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903