Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa4.7g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Psylliumkuitu, annos 6g4.2g2.1kcal0g0g0g3.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 38g120kcal10g0g9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g6.6g25kcal1.4g0.1g2.2g0g
Aurajuusto16g54kcal3.2g0g4.6g0g
Mozzarella Lovilio Lidl24g78kcal6g0.4g5.9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 11g43kcal3.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g797kcal50.2g1.2g66.2g7g
Valittu annoskoko119g399kcal25.1g0.6g33.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna60g199kcal12.6g0.3g16.6g1.8g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249