Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g21g52kcal3.1g1g4g0.2g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper12g1.3kcal0.3g0g0g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g10g15kcal0.3g0.2g1.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g20g8.5kcal0.3g1.7g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g1.6g0.9kcal0g0.2g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.4g12kcal1.2g0g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%10g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper7.8g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g247kcal15g8.4g16.8g1.4g
Valittu annoskoko119g124kcal7.5g4.2g8.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g62kcal3.8g2.1g4.2g0.4g
Arvot/100g100g104kcal6.3g3.5g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306996