Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 47g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Mansikka 26g12kcal0.1g2.2g0.1g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g40g155kcal0g39g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g367kcal0.8g87.6g0.2g2.4g
Valittu annoskoko119g183kcal0.4g43.8g0.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g92kcal0.2g21.9g0.1g0.6g
Arvot/100g100g154kcal0.3g36.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463