Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g28g5.6kcal0.7g0.3g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g175kcal14.2g7.4g9.6g2.2g
Valittu annoskoko119g87kcal7.1g3.7g4.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g44kcal3.6g1.9g2.4g0.6g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267