Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g47g33kcal0.8g7.5g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli6.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 14g24kcal2.5g0g1.6g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g31g17kcal1g2g0.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kesäporkkana (Pirkka)19g4.7kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g172kcal9g21.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko119g86kcal4.5g10.7g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g43kcal2.3g5.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.8g9g2.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957