Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.7g3.5kcal0.6g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g211kcal6.3g43.1g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g520kcal13.8g86.4g11.6g5g
Valittu annoskoko119g260kcal6.9g43.2g5.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna60g130kcal3.5g21.6g2.9g1.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760